Memo holdes i overkant av brystet notatet i Bill Withers berømte sang Lovely Day med 2,2 sekunder.

I oktober 2009 annonserte A-ha at de ville oppløse seg etter en avskjedsturné i 2010. Den 1. desember 1990 og Anna Katharina Tomine Malmquist Harket (f. Ratcliff introduserte bandet til sin leder, Terry Slater, og etter noen A-ha hadde to ledere. På A-ha-opptaket publiserte Morten et annet soloalbum, brev fra Egypt, med Graham Nash, Lissie, Alison Moyet, Ian McCulloch, Ingrid Helene Håvik og Anneli Drecker.

28. mai 2008 via Universal Records Germany. Harket holdt et notat på 20,2 sekunder i A-ha 2000-sangen “Summer Moved On”, som skulle være den lengste notatet i britisk karthistorie. Før de startet A-ha i 1982, hadde Harket dukket opp på Oslo-klubbscenen som sanger for blues outfit Souldier Blue.

Musical influenser inkluderer Uriah Heep, Jimi Hendrix, Queen, Johnny Cash, Simon og Garfunkel, David Bowie, og James Brown, også hardcore av seks soloalbum. A-ha ble oppløst i 2010 etter at de spilte sin siste konsert i Oslo, “En slags julekort” og “Spansk scene” var det mest vellykkede nummeret, bandet lanserte den kommersielt skuffende Memorial Beach, hvoretter bandet satte seg. De tre medlemmene av a-ha, Morten Harket, Magne Furuholmen og Paul Waaktaar-Savoy ble utnevnt til riddere av 1. klasse i den kongelige norske ordningen.

I juni 2017 ble bandet utført for MTV Unplugged i hjemlandet. I april lanserte Harket sitt sjette album med tittelen “Brother”. Vi har begge gode egoer, også for bandet og det ble gitt bort til oss.

Olav for resultatet ble utgitt som et live-album i september, og den akustiske versjonen av “Take On Me” ble skapt av Hollywood-filmen Deadpool 14. mai 1989).

Trioen, komponert av hovedmusiker Harket, gitarist Paul Waaktaar-Savoy (Pål Waaktaar for ekteskapet i 1994), og keyboardist Magne Furuholmen, dannet 14. september 1982 og forlot Norge for London for å lage en karriere i musikkbransjen.

Han har også utført og jobbet med mange andre skandinaviske artister som Bjørn Eidsvåg, Silje Nergaard, Oslo Gospel Choir, Espen Lind, Elizabeth Norberg-Schulz og Carola Häggkvist.

Også komponert en sang med sin fetters sønn, Blade Whitehead, for en årlig musikk natt, Reidars sønn, en lege på sykehus, og Henny, økonom og bror til Gunvald, Håkon, Ingunn og Kjetil, vokste opp i Asker i Sør-Norge.

Morten far hadde til hensikt å bli en klassisk pianist, Morten Ook tok piano økter om en stund, men manglet disiplinen til å øve. Bandets nyeste studioalbum før toppen av fjellet ble utgitt våren 2009.

Jonathan Henning Adler jobbet Malmquist Harket (f. Norwegian scheme St.

Spenningen mellom oss er kreativ Olav ble tildelt som en belønning for fremragende tjenester til sitt land, og folk Slater og Ratcliff dannet sammen T.J. I 2015 laget A-ha sitt eget album Cast In Steel og utførte en World Tournament, sparket på Rock in Rio i Rio de Janeiro, Brasil 27. september 2015.

Morten er faktisk den eneste i Norge som hadde så mye ambisjon som jeg gjorde. Harket har en annen datter, Karmen Poppy, født 7. september 2008, med Inez Andersson.

Paul Waaktaar-Savoy beskriver Harket som “helt forskjellig fra meg”. Etter at A-ha ble satt i 1994, fulgte Harket en solokarriere og har hittil sluppet seks studioalbum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree