Perfektionisten i mig känner att detta är ett misslyckande från min sida. Tyvärr kan jag inte hantera hur mycket hat och personattacker jag får här varje dag. 2008 deltog hon i musikalen Hujeda me så många låtar, tillsammans med sin bror Benjamin Ingrosso.
Hennes farbror, Linus Wahlgren, var regissören. Hon deltog i det svenska nationella urvalet för Junior Eurovision Song Contest 2006 tillsammans med sin vän Malin Eriksson.

Du har hjälpt mig något stort på bloggen med min ätstörning och vi har haft en otroligt trevlig och nära relation här. Både när jag avskyr dig men också för mig själv eftersom jag verkligen älskade min blogg och det förhållande jag har haft med dig här.

Det är här jag har vågat vara ärlig mot dig. Men jag älskar mitt jobb så mycket att jag fortfarande kände mig glad att gå till mina olika jobb. Men det är dags att jag tar mitt privata välbefinnande eftersom jag kommer att kunna göra allt på lång sikt.

Detta är inte hållbart för mig längre. Men bloggen har varit annorlunda de senaste månaderna.

Det finns inte längre något jag kan säga eller göra som inte ger hatskommentarer. Bianca Melina Elisabeth Wahlgren Ingrosso, född 30 december 1994, är en svensk sångare, bloggare och social influencer. Det kommer att hända någon gång nästa år men när jag inte vet exakt.
Jag känner mig dålig varje dag över bloggen och har gjort det de senaste månaderna. Jag är evigt tacksam för det. Jag går igenom något mycket hårt privat just nu och läser skiten om sig själv varje dag utöver vad som förstör mig helt. Det här är bara jag som verkligen säger att jag inte kan tolerera längre. Jag måste fokusera på att vara stark och bloggen gör mig bara svag.

Jag är verkligen ledsen att det måste komma till denna punkt och att det var så här, men jag hoppas att du förstår mig och att du kommer att läsa min blogg när jag kommer tillbaka igen. Ingrosso deltog i kändisedansen Show Let’s Dance 2016, som sändes på TV4 och placerade tvåa i finalen mot Elisa Lindström.

Ingrosso var en av domarna i Talang 2018 som sände på TV4. Deras låt hette Can we be two och slutade på andra plats.

Hon har också sjungit och agerat i musiken Sound of Music på Göta Lejon 2007 som rollen som Lovisa von Trapp. Där kan jag få min drivkraft, inspireras och arbeta med glada och härliga människor som jag älskar. Jag är en otroligt jävla stark tjej som faktiskt klarar det mesta.

Jag undrar ibland att jag faktiskt inte har gått in i väggen eller tagit en enda ledig dag när jag kände att jag inte bleknar. Det är inte längre konstruktiv kritik, men nu är det bara mobbning, hoppning, personattacker och otäcka ord för att skada mig och skjuta ner mig. Jag vet ärligt talat inte vad jag har gjort för att irritera människor så mycket som jag verkar göra, men jag antar att det är den svenska avunden som har framkommit i det här fallet.

Detta är inte ett inlägg för dig att tycka synd om mig. Hon deltar i TV-serien Wahlgrens värld tillsammans med sin mamma Pernilla, serien sänder på Kanal5.

Hon är dotter till Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso och en kusin till Sebastian Ingrosso.
Detta känns naturligtvis väldigt ledsen och svårt för mig att skriva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree