Kr. I 1979 blev han administrerende direktør for Lego Group. Han har modtaget mange priser i sin professionelle karriere.

Hans yngste datter er den danske kommode Agnete Kirk Thinggaard. Lego er privat ejet og ledet af Kristiansen-familien og deres stiftelse.
Kjeld og hans kone, Camilla, bor i Danmark og har tre børn og to børnebørn. Hans far, Godtfred Kirk Christiansen, arbejdede sammen med sin bedstefar, Ole Kirk Christiansen, i familiebedriften: Lego. I september 2018.

Kristiansen blev født den 27. december 1947 i Billund, Danmark. Som barn inspirerede han og testede ofte nye modelkoncepter og deres bygningsinstruktioner.

Han optrådte også på mange af virksomhedens pakker og marketingmateriale. Ifølge Forbes er Kristiansen den tredje rigeste dansker med en nettoværdi på 5,4 mia. Kjeld introducerede temaer, minifigure, LEGO.com, Lego Mindstorms og licenserede egenskaber.

I 2004 fungerede han som formand og administrerende direktør med fokus på sin rolle som ejer af Lego Group og næstformand for bestyrelsen, mens han opretholdt sin rolle som bestyrelsesformand for KIRKBI A / S, Lego Holding A / S og Lego Fundament.

Kjeld Kirk Kristiansen født den 27. december 1947 er den tidligere direktør for The Lego Group (1979-2004).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree